Kamper

Norsk Topphockey

 

Ny sesong på gang

Oilers Kvinner lader opp til nye nedslepp i Bambusaligaen. Forrige helg var gjengen på tur østover i forbindelse med All Star-helgen og benyttet anledningen til å slå Lillehammer 3-0 i Eidsiva Arena. Denne helgen er det duket for fire treningskamper i Sverige.

 

Travelt kampprogram for jentene med andre ord, som torsdag pakket baggene og satte kurs for Stockholm. Allerede samme kveld ventet Hammarby på motsatt side av isparketten. Oilers trakk det lengste strået og vant kampen 3-1.

Videre venter treningsoppgjør mot AIK, Uppsala og Haninge. Om du vil kan du følge jentene i Sverige på portalen svenskhockey.tv (krever innlogging).

Seieren mot vårens dobbeltmester i Bambusaligaen i første test var selvsagt av det oppmuntrende slaget for Oilers. Lagets nye trenerduo Henrik Ratejczak og Thomas Rostkowski bygger videre på det unge, entusiastiske mannskapet som hentet to sølvmedaljer hjem til DNB Arena forrige sesong.

Inn i troppen foran ny sesong kommer backen Ingeborg Sandvik, den svenske løperen Embla Åberg og ikke minst stavangerjentene Ingrid Holstad Berge og Lotta Pedersen (begge løpere) som er tilbake i Stavanger etter flere sesonger utenlands.

Oilers Kvinner lader opp til ny sesong i Bambusaligaen med treningskamper i Sverige. (Foto: Vibeke Ørke)