Kamper

Norsk Topphockey

 

Endelig nye nedslepp

Fire måneder, en uke og tre dager har gått siden den dramatiske sjuende semifinalen mot Vålerenga i DNB Arena, kampen som satte punktum for sesongen 2024/2025. Nå er det endelig klart for hockey med Oilers igjen. Torsdag møter gutta TPS Turku i Gatorade Center. Nedslepp 17.30 (norsk tid).

 

Så får vi se hvilke spørsmål og svar Anders Gjøse og co. står igjen med etter høstens første treningskamp. Kribler litt ekstra gjør det uansett foran sesongoppkjøringens første formtest.

Vi skal for øvrig møte vårt vertskap to ganger. Lørdag er det duket for nok et nedslepp mot laget fra sørvestspissen av Finland. TPS er med sine 11 sluttspillgull og 13 seriemesterskap faktisk det mestvinnende i finsk hockey, så det er ikke noen hvem som helst vi måler muskler med de neste dagene.

Følg kampen

Vi kommer tilbake med mer stoff kampdag. Følg også med på våre sosiale medier for smått og start fra Finland.

Oilers har vært på treningsleir i finske Turku siden mandag. Torsdag er det endelig klart for høstens første test med motstander på motsatt side av isparketten for Evan Polei (til venstre), Patrick Elvsveen og resten av gjengen. (Foto: Pål Higson)