Endring i spillertroppen

av Kjetil Garvik 16.oktober.2014
Oilers har valgt å redusere antallet løpere i troppen. Lukas David blir ikke med videre denne sesongen.

Sportslig ledere Pål Higson sier at beslutningen henger sammen med flere forhold.

- Da vi inngikk kontrakt med Lukas i sommer ble han den 16. løperen i troppen. Vi valgte derfor en løsning hvor vi kunne avslutte kontrakten innen utgangen av oktober. Å ha så ha såpass mange spillere i troppen har dessverre vist seg å være en utfordring. Vi har for mange løpere som ønsker seg mer istid, og som må spille mer for å sikre den rette utviklingen. Antall spillere kombinert med veldig få skader har gjort denne øvelsen vanskelig, sier Pål.

Ettersom kalenderen snart viser november måtte det tas et valg i forhold til Lukas.

 - Vi har besluttet å benytte klausulen i kontrakten med ham. Lukas Davis vil derfor ikke være en del av troppen videre denne sesongen, sier Oilers' sportslige leder, før han takker #18 for innsatsen i klubben.

- Lukas har gitt oss mange år med gode opplevelser. Han har levert et viktig bidrag til tre norgesmesterskap for Oilers. Lukas har representert klubben på beste vis, både på og av isen, avslutter Pål Higson til oilers.no.

Nok et mål av Lukas i DNB Arena, her mot Rosenborg vinteren 2013. #18 var som kjent mannen bak Oilers' første scoring i klubbens nye hjemmearena.. (foto: Oddmund Sola)

Send tips om denne artikkelen!

Nettstedet er utviklet av InBusiness
Design by GURU